Over Benzineverkoopmaatschappij Ooijens B.V.

Over Benzineverkoop-maatschappij Ooijens B.V.

De verschillende Shell stations

De Benzineverkoopmaatschappij Ooijens B.V. heeft in totaal zes Shell stations onder zich en een Starbucks vestiging. Op dit moment zijn er ongeveer 80 mensen werkzaam in de stations.

In oktober 2017 werd Shell Hofplein Rotterdam tijdelijk gesloten voor een grootschalige verbouwing die ruim acht maanden heeft geduurd. Het volledige kantoorpand boven het station werd gerenoveerd en het station zelf is geheel vernieuwd. Nu zit er een Deli by Shell in, waar heerlijke vers klaargemaakte broodjes te koop zijn, en een Starbucks. Inmiddels zit er een Deli by Shell in drie van de zes stations van Ooijens.

Deli by Shell en Deli to Go

In de drie stations met een Deli by Shell (De Uitweg, Hofplein en Vlaardingerdijk) kunnen heerlijke broodjes ter plekke afgehaald worden. De broodjes worden dagelijks afgebakken door onze medewerkers en ter plekke voor u belegd. Verser wordt het niet! Wanneer u al overtuigd bent door onze overheerlijke broodjes, kunt u deze ook bestellen voor uw bedrijf of vereniging. Zo wordt het voor u wel heel makkelijk om een heerlijke lunch voor te schotelen!

Bij Shell Buttervliet langs de A29 vindt u een Deli to Go in het station. Zo kunt u snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk broodje na het tanken.

Bestel broodjes bij Ooijens

Gouden Retailer 2015

In 2015 is de prijs van Gouden Retailer uitgereikt aan de Shellstations van Ooijens. Als winnaar van het wereldwijde People Make The Difference Real (PMTDR) programma, vond de jury dat de stations van Ooijens uitblonken in klantvriendelijkheid en servicegerichtheid. Nog steeds streven we naar het hoogst haalbare om de klant een lach te bezorgen.

Teambuilding bij Shell Hofplein

In het Starbucks Café van Shell Hofplein kunnen ook leuke evenementen zoals een teambuilding gehouden worden. Hier zijn 40 zitplaatsen aanwezig, zodat u gemakkelijk een leuke coffee tasting kan organiseren. Onze barista’s zijn uiteraard volledig opgeleid om u en uw groep alles te vertellen over de verschillende soorten koffie. En een lekker stuk taart mag hier natuurlijk niet bij ontbreken!

Organiseer een evenement

Certificeringen en MVO

Veiligheid is bij Shellstations van Ooijens aan de orde van de dag, daarom zijn we er erg trots op dat we ISO 14001 en OHSAS 18001 gecertificeerd zijn. Naast deze certificeringen, voeren we dagelijks meerdere controles uit op alle stations. Zo doen wij onze uiterste best om de veiligheid voor zowel onze medewerkers als de bezoekers te waarborgen.

Daarnaast zijn we ook sterk betrokken bij duurzaamheid, daarom hebben we geïnvesteerd in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij doen mee met Too Good to Go, een initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Aan het eind van de dag worden producten aangeboden die anders in de prullenbak zouden verdwijnen. Hiernaast vind je een vlog van Boncolor die de Too Good To Go-box van de Starbucks Hofplein een 9,3 geeft.

Over Michael Ooijens

Michael Ooijens is op 25 januari 1970 geboren in Rotterdam waardoor hij altijd een sterke band heeft gevoeld met Rotterdam. Na eerst nog in Spijkenisse gewoond te hebben, is verhuisd naar Zierikzee en tegenwoordig woonachtig in Dinteloord. Michael heeft altijd in de supermarktbranche gewerkt waarvan hij van 2007 tot 2017 zelfstandig ondernemer was van een Golff Supermarkt. Uiteindelijk trok Rotterdam toch te veel en heeft hij in 2017 de stap kunnen maken naar franchisenemer van vijf Shell stations in de regio Rotterdam.